137b0X0:  آبله مرغان در بزرگسالی، احتمال بروز سکته مغزی را افزایش می دهد ::::..

آمار مطالب

کل مطالب : 89
کل نظرات : 5

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 10
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 10
بازدید سال : 10
بازدید کلی : 10

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پرستار فردا و آدرس akbarpourrahimi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 10
بازدید کل : 10
تعداد مطالب : 89
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : اکبر پوررحیمی
تاریخ : دو شنبه 30 دی 1392
نظرات

تحقیقات اخیر محققان علوم اعصاب و ویروس شناس نشان می دهد که ابتلا به این بیماری در سنین بالا، احتمال بروز سکته مغزی را افزایش می دهد و مبتلایان به زونا باید مدام در زمینه فاکتورهای سکته مغزی مورد آزمایش قرار بگیرند. محققان بر این باورند که افراد بالای 60 سال باید در برابر این بیماری واکسینه شوند و باید قبل از زدن واکسن از نظر وجود بیماری های قلبی - عروقی مورد بررسی قرار گیرد. تحقیقات نشان می دهد که این بیماری به صورت خاموش از سنین کودکی در سلول های عصبی جا خوش می کند و علاوه بر سکته مغزی، احتمال بروز حمله قلبی را نیز افزایش می دهد. این تحقیقات و نتایج حاصل از آن نتیجه بررسی 110 هزار نفر است که در سنین 18 تا 40 سال به بیماری زونا مبتلا شده اند.
آبله مرغان یک بیماری ویروسی است که معمولا قبل از 12 سالگی همراه با علایمی مانند تاول و خارش در سراسر بدن، تب، سردرد و دردعضلانی بروز می کند. تاول های آبله مرغان معمولا در نواحی سر و صورت، زیربازو، قفسه سینه، شکم و پا دیده می شوند. این بیماری در فصل زمستان و بهار شیوع بیشتری دارد. نود درصد از افراد پس از ابتلا به این بیماری نسبت به آن ایمن می شوند و احتمال ابتلای مجدد کمتر از 10 درصد است. افرادی که در کودکی بیماری آبله مرغان را تجربه نمی کنند، در بزرگسالی به بیماری مشابه آبله مرغان به اسم زونا مبتلا می شوند که علایم آن شدیدتر از آبله مرغان است. نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Neurology منتشر شده است.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 431
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : اکبر پوررحیمی
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
نظرات

درمان و پیشگیری از 40 بیماری با پیاده‌روی

 

فعالیت جسمی و ورزش قوی ترین دارو برای درمان و پیشگیری از 40 نوع بیماری مزمن است.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا)، فعالیت جسمی از 40 نوع بیماری شایع مزمن مانند دیابت ، سرطان روده بزرگ (کولون)، سرطان سینه، فشار خون، بیماری های عروقی، چاقی ، پوکی استخوان، افسردگی و اضطراب جلوگیری می کند.

بر اساس این گزارش بزرگسالان نیاز به 150 دقیقه فعالیت جسمی در طول هفته و به عبارتی نیم ساعت ورزش به مدت پنج روز هفته داشته و کودکان نیز برای سالم ماندن نیاز به 60 دقیقه فعالیت جسمی در طول روز دارند . البته برای لاغر شدن می بایست تمرینات هفتگی را به 300 دقیقه افزایش داد.

به عقیده کارشناسان فعالیت جسمی یک داروی فوق العاده است و مطالعات اخیر نیز نشان می دهند که راه رفتن برای آغاز فعالیت های جسمی بسیار موثر است و با انجام تنها 10 دقیقه فعالیت جسمی در طول روز می توان شاهد تاثیرات مثبت و شگفت انگیز ان در سلامت فردی بود .

راه رفتن باعث تحریک فعالیت مغزی و تولید اندورفین که مسکن طبیعی بدن است شده بنابراین موجب کاهش افسردگی، تنش، اضطراب و خستگی می شود.

همچنین 30 دقیقه فعالیت جسمی، فرد را از خطر ابتلا به آب سیاه چشم دور می کند و پس از پنج سال حتی خطر مبتلا شدن به بیماری الزایمر نیز از بین می رود، بنابراین افراد کمتر بیمار شده و حتی دچار انفلوآنزا و سرماخوردگی نمی شوند، قلب بهتر کار کرده و گردش خون مناسب می شود و عضلات دست ، کمر و شکم قوی تر می شوند.

تعداد بازدید از این مطلب: 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : اکبر پوررحیمی
تاریخ : سه شنبه 3 دی 1392
نظرات

دانشمندان دانشگاه Bath در آخرین پژوهش خود ثابت کرده‌اند که علت توقف و جلوگیری از سرطان‌ها با مصرف داروی ضدالتهاب ایبوپروفن چه می‌تواند باشد.  ایبوپروفن(ibuprofen‌) که از دسته‌ داروهای‌ NSAID شناخته می‌شود همراه پاراستامول و آسپیرین به‌مقدار بسیار زیاد و بدون نسخه استفاده می‌شود و اسنادی در ‌دست است که نشان ‌می‌دهد، مصرف‌کنندگانی که مدت ها از این دارو استفاده‌ کرده‌اند در‌برابر سرطان‌ پروستات، بعضی سرطان‌های کولون و چند سرطان دیگر محافظت می‌شوند. 
برخلاف بسیاری از داروها، ایبوپروفن ممکن‌ است به دو صورت متفاوت موسوم به -R و -S وجود داشته باشد، فقط شکل -S دارای خواص ضدالتهابی است حال ‌آن‌که شکل -R غیر‌فعال است اما از طریق فرایند موسوم به معکوس‌شدن کایرال بدن می‌تواند R ایبوپروفن را به S ایبوپروفن تبدیل کند. همین تبدیل است که به گمان دانشمندان در مقابله با سرطان سودمند است. به همین جهت است که آنزیم مسوول معکوس کردن کایرال یعنی آلفا‌متیلاسیل کوآنزیم آراسماز (AMACR) درسرطان پروستات، بعضی سرطان‌های کولون و تعدادی از سرطان‌های دیگر افزایش می‌یابد. به گفته محققان در این پژوهش، فرض براین است که فرایند تبدیل دارو در بدن در واقع از فعالیت ‌طبیعی این آنزیم می‌کاهد و سبب توقف ایجاد سرطان می‌شود. 
پژوهشگران در مورد این یافته‌ اظهار داشته‌اند که رفتار معکوس‌شدن کایرال‌ ایبوپروفن در ‌انسان حداقل از دهه‌ی‌1970 شناخته شده بود اما همین چندی پیش مشخص شد که پروتئین‌های اختصاصی مراحل مختلف انجام این فرآیند را برعهده دارند. در این بررسی، روی آنزیم پایانی تمرکز شده است که ایبوپروفن فعال تولید می‌کند و این شکل دارو آنزیم‌های سیکلواکسیژناز را هدف گرفته و با سرطان مقابله می‌کند. همچنین ازطریق یافته‌های این بررسی با هدف گرفتن AMACR می‌توان دریافت ایبوپروفن چگونه با سرطان مقابله می‌کند.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 400
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



cache0110last1500529343